logo-tuote-parmair_100

Puhtaan ilman puolesta

Parmair-ilmanvaihtojärjestelmä on korkeasta laadustaan tunnettu ja laajalti tunnustettu käsite. Parmair-koneita on valmistettu yli 29 vuoden ajan. Valmistuksessa panostetaan jatkuvaan tuotekehitykseen. Jokainen Parmair -tuote on huolella valmistettu, viimeistelty ja tehtaalla koekäytetty. Parmair-tuotteen hankkiessasi voit olla varma, että se toimii toivotulla tavalla.

logo-sunair_100

Kun ominaisuudet ratkaisevat

Oikein toteutettu ilmanvaihto pitää sisäilman puhtaana, takaa riittävän raittiin ilman, säästää energiaa ja pitää kosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden tasapainossa. SunAIR-ilmanvaihtojärjestelmä on korkeasta laadusta tunnettu ja laajalti tunnustettu käsite. Jokainen SunAIR-tuote on huolellisesti valmistettu, viimeistelty ja tehtaalla koekäytetty. SunAIR-tuotteen hankkiessasi voit olla varma, että se toimii toivotulla tavalla.

Energiatehokkuutta tarkalla säädöllä

SunAIR-lämmöntalteenottolaitteiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu asumisesi parhaaksi. Koska Suomessa lämpötilaerot ovat jopa yli 60 astetta, ei ole yhdentekevää, kuinka laite toimii eri tilanteissa. LTO-koneen automatiikka kerää tietoa ympäröivistä olosuhteista ja tarjoaa parasta energiatehokkuutta säätäen puhaltimia, LTO-kennoa ja lämmittimiä tilanteen mukaan.

Sähkön kallistuessa puhallinsähkön kulutus on muodostunut keskeiseksi asiaksi: nykyaikaisilla EC-puhaltimilla puhaltimien energiatarvetta voidaan vähentää jopa 60 prosenttia. Puhaltimien välisen eron tulo- ja poistosäätö mahdollistaa koneen säädön kohteessa ilman kulutusta lisäävien säätöpeltien käyttöä. Vastavirta-lämmöntalteenottokennolla päästään jopa 85 prosentin lämpötilahyötysuhteeseen.

Käyttöliittymä on usein lämmöntalteenottolaitteen ainoa näkyvä osa. SunAIRia on helppo hallita ja muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota.